ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟΙ

 

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟΙ
ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟΙ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ Email: mntasiou13@gmail.com τηλ : 6951095775 ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ,ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ (ΝΟΜΟΣ 4495/2017 ΠΑΡ 114) ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟ 2015. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΑΣ.

10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 
Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
 
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
 
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
 
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
 
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
 
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
 
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ