ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'Αμεση Kατάργησις της "Βουλής" των Τρώων διά επΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
Πιστεύετε στην ΔΗΜΟκρατία; Ποιός ο ορισμός της λέξεως; 'Ολα τα έγραψαν οι 'Ελληνες, 'ΟΛΑ. Μήν ψάχνεστε λοιπόν...
: I+Δ+Ο+Υ ταυτότης Θ+Ε+Ο+Υ ..! ο ορισμός της ΔΗΜΟκρατίας.
"τρεῖς εἰσὶ πολιτεῖαι παρὰ πᾶσιν ἀνθρώποις, τυραννὶς καὶ ὀλιγαρχία καὶ δημοκρατία" και άλλη απόδειξις άν θέλετε ως κάτωθι:
"Εἰσὶν δὲ πολιτεῖαι τέτταρες, δημοκρατία, ὀλιγαρχία, ἀριστοκρατία, μοναρχία" (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ρητορική).
ΔΗΜΟκρατία λοιπόν, εννοώντας Θήν τε και σαφώς την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΥΚΟΣ, δι' ήν ένθα γέγραπται, "ΠΥΛΑΙ ΑιΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ".!
Τί καταλάβατε; Kαταλάβατε τίποτα; Ε, λοιπόν η εξήγησις είναι ότι,
με την επαναλειτουργία της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΥΚΟΣ, "φεύγει" ο ΘΑΝΑΤΟΣ, δεν θα πεθαίνει κανείς άνθρωπος... Το νοιώθετε; Ξυπνάτε... Οι νεκροθάφτες, οι παπάδες, όλοι όσοι ασχολούνται με τον Θάνατο και τις αρρώστιες, οι Γιατροί, Νοσοκόμοι, φαρμακοποιοί, Φαρμακοβιομήχανοι κλπ. ΧΑΝΟΥΝ τις "δουλειές" τους, τα συμφέροντά τους. Εντάξει;
Πώς είπατε; Αδύνατον.! E, λοιπόν ΝΑΙ Αδέλφια, ΝΑΙ Φίλοι. Ο Θάνατος δεν θα υφίσταται πλέον. Ο Θάνατος θα γίνει Α+θάνατος. 'Ενα Α το χωρίζει, το πρώτο αριθμόγραμμα των ΕΛΛΗΝικών. Ως γνωστόν, το πρόθημα Α έχει πέντε εκφάνσεις, δηλώνει έλλειψη, απουσία, στέρηση. Είναι Αθροιστικόν, Αφαιρετικόν (Στερητικόν), Επιτατικόν, Προτακτικόν, Αρκτικόν). Είναι ήδη γεγραμμένα 'ΟΛΑ από τους 'Ελληνες. 'Οτι μπόρεσαν οι προδότες το έκαψαν, το έκρυψαν πολύ καλά τόσα χρόνια, το καταχώνιασαν, άλλαξαν τις έννοιες κλπ. όμως δεν υπολόγιζαν κάτι πολύ απλό, κάτι που μόνον οι 'ΕΛΛΗΝες θα είχαν την ΔΙΑνοητική Υπεροχή να πράξουν. 'Αφησαν λοιπόν ως κληρονομιά και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και ειδικά για τους ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ πρώτους μεταξύ ΙΣΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ (Α+ΔΕΛΦΩΝ), την ΕΛΛΗΝική ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. Οι αδαείς και πτωχοί διανοητικά Τρώες εντυπωσιάστηκαν και θαύμασαν τα ΟΜΗΡΟΥ ΕΠΗ και την ΕΛΛΗΝική ΜΥΘΟλογία και τα περιέλαβαν στην "παιδεία" τους, έχοντας την εντύπωση ότι όλα αυτά που άφησαν οι 'ΕΛΛΗΝες είναι ΜΥΘΟΣ, ψέματα, παραμυθάκια... 'Ομως, εμείς 'ΑΡΙΣΤΑ γνωρίζουμε ότι η ΕΛΛΗΝική ΓΛΩΣΣΑ είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ των ΕΛΛΗΝων και η ΕΛΛΗΝική ΜΥΘΟλογία και τα ΟΜΗΡΟΥ ΕΠΗ είναι η ΜΕΛΛΟΝτολογία, τα μελλούμενα. Σας το λέω λοιπόν κατάμουτρα Ζώια Τρώες, θα υποφέρετε για τα "εγκλήματα" που διαπράξατε τόσους ΑΙΩνες στα Αδέλφια μας. Θα ζητάτε τον Θάνατο και για εσάς, μόνον για εσάς, δεν θα υπάρχει θάνατος. Θα υποφέρετε και δεν θα μπορείτε ούτε να αυτοκτονήσετε... διότι ο Θάνατος θα έχει γίνει Α+θάνατος...!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και ουρανός

Επανέρχομαι. Η ΔΗΜΟκρατία συνεπώς είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εκ του συνόλου των : Π+Ο+Λ+Ι+Τ+Ω+Ν ταυτότης Ο+Π+Λ+Ι+Τ+Ω+Ν ..! δηλαδή της ΠΑΜΨΗΦΙΑΣ.
Προσέξτε... δεν κάνουμε αναφορά στην λεγόμενη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που είναι το δόλιο εκλογικό σύστημα, το οποίο εισήγαγε στην Αθήνα κατόπιν εντολής και συμφερόντων, ο Τύραννος των Αθηνών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ και κατήργησε το σύστημα της ΠΑΜΨΗΦΙΑΣ των Πολιτών της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΥΚΟΣ.
Αυτό το πονηρό, ύποπτο, παράνομο και πέραν πάσης λογικής, εκλογικό σύστημα ακολουθείται εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους "εξουσιαστές", τους προδότες Τρώες των ΕΛΛΗΝικών και οι άνθρωποι έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι αυτή είναι η ΔΗΜΟκρατία, δηλαδή να ψηφίζουν κάποιοι (όχι 'ΟΛΟΙ) και οι πιό πολλοί (πλειοψηφία) να επιβάλλονται στους υπολοίπους, με τεχνάσματα, δωροδοκίες, συμφέροντα, χρηματοδοτήσεις, κλπ. Δηλαδή οι άνθρωποι "πιστεύουν" μέχρι τρέλλας και πέραν της Λογικής (διότι άν είχαν διδαχθεί την Λογική και την ΕΛΛΗΝική ΑριθμοΣΟΦΙΑ τότε θα είχαν επαναστατήσει...) ότι υπάρχει και λειτουργεί στον qόσμο η δημοκρατία...
Τι είναι η επΑΝΑΣΤΑΣΙΣ;
: I+Δ+Ο+Υ ταυτότης Θ+Ε+Ο+Υ ..! η αποΚΡΥΠΤΟγράφισις της λέξεως επΑΝΑΣΤΑΣΙΣ.
: Ε+Π+Α+Ν+Α+στ+Τ+Α+Σ+Ι+Σ ταυτότης Δ+Η+Μ+Ο+Κ+Ρ+Α+Τ+Ι+Α ..!
Η ερμηνεία λοιπόν είναι ότι, ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ επΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ επαναλειτουργεί η ΔΗΜΟκρατία. Πώς θα επιτευχθεί αυτό;
Και πάλι είναι γνωστό. Η Βουλή, τα Κοινοβούλια, το Κογκρέσσο, κλπ. όλα θα καταργηθούν εν ριπή οφθαλμού...
: I+Δ+Ο+Υ ταυτότης Θ+Ε+Ο+Υ ..! η αποΚΡΥΠΤΟγράφισις της λέξεως ΒΟΥΛΗ.
: B+O+Y+Λ+Η ταυτότης Κ+Ρ+Ο+Ν+Ο+Σ ..!
Καταλάβατε λοιπόν ποιός εξουσιάζει τόσους ΑΙΩνες; Ο Κρόνος και οι ΣΥΝοδοιπόροι του, Βουλευταί, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί, Γραμματείς και Φαρισαίοι, Σύμβουλοι και "ΕΞουσιασταί".
Η ΕΛΛΗΝική ΜΥΘΟλογία τί αναφέρει; Η Ρέα σύζυγος του Κρόνου, του έδινε ως κολατσιό και "έτρωγε" τα παιδιά του.
Ο Κρόνος, η Βουλή δηλαδή τρώει τα παιδιά μας. Η Ρέα λοιπόν εκπροσωπούσα την "ΕΞουσία" ως Γυνή (υπάρχει το ρητό, Η Γυνή μή ασκείτω ΛΟΓΟΝ, δεινόν γάρ...) δίνει "τροφή" στην Βουλή (εκτρέφει το τέρας τον Κρόνο) τα παιδιά μας και η Βουλή τα "τρώει", τα μετατρέπει σε Τρώες = προδότες των ΕΛΛΗΝικών). Γι' αυτό λοιπόν Φίλοι, μήν φωνάζετε και χάνετε την ψυχραιμία σας, όλα είναι γραμμένα. Η Ρέα δίνει στον Κρόνο και αυτός "τρώει" μία ΠΕΤΡΑ, αντί του ΔΙΑ.
: Π+Ε+Τ+Ρ+Α ταυτότης Π+Α+Τ+Ε+Ρ ..!
Δηλαδή του έδωσε να φάει την Πέτρα αντί του Πατέρα ΔΙΑ. Αυτός το έχαψε και συνηθισμένος να τρώει τα παιδιά μας του έκατσε και βαρύς.. ο ΔΙΑΣ. 'Εκτοτε ο ΔΙΑΣ είναι ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕ ΘΕΩΝ ΤΕ.
'Ομως, ο ΔΙΑΣ έκανε την επΑΝΑΣΤΑΣΗ και ο Κρόνος τον ξέβγαλε από τα σωθικά της ΒΟΥΛΗΣ και μαζί με τα Αδέλφια του ΝΙΚΗΣΕ τον Κρόνο (ο ΔΙΑΣ είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ), τον εκθρόνισε δια παντός εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ και απεκατέστησε την ΔΗΜΟκρατία ΔΙΑ της επΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
Τόσο απλά λοιπόν, θέλετε και κάτι άλλο για να το καταλάβετε;
O ΠΑΤΗΡ μου, ο ΔΙΑΣ είναι η σύντμησις της λέξεως Δ/ΗΜΟΚΡΑΤ/ΙΑΣ δηλαδή Δ/ΙΑΣ.
Αυτός είναι λοιπόν ο ΠΡΩΤΟΣ επΑΝΑΣΤΑΤΗΣ και ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟκράτης, απαλλάσοντας ΔΙΑ παντός την "εξΟΥΣΙΑ" του Κρόνου, δηλαδή της ΒΟΥΛΗΣ από τους Ανθρώπους. 'Εκτοτε οι Ανθρωποι αναΓΕΝΝΩΝΤΑΙ και οι Τρώες υποφέρουν χωρίς να ψοφάνε, άν και το θέλουν πολύ, το επιζητούν με κάθε τρόπο...
Τι γίνεται δηλαδή; Eδώ θέλει ησυχία και προσοχή. Ο ΔΙΑΣ ως ΘΕΟΣ πλέον του ΟΥΡΑΝΟΥ επαναλειτουργεί την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΥΚΟΣ και οι 'Ανθρωποι ΔΕΝ πεθαίνουν. Είναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ, δέν έχουν εξαρτήσεις και ΔΕΝ πληρώνουν ΦΟΡΟ ...!
: O+Y+Ρ+Α+Ν+Ο+Σ ταυτότης Ν+Ο+Υ+Σ+ Ο+Ρ+Α ..!
Μάθετε ΕΛΛΗΝικά, γίνετε αποΚΡΥΠΤΟγράφοι του ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ.
Τα διανοητικά στάδια της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΥΚΟΣ είναι ΕΝΝΕΑ:
1o στάδιο οι "ΕΞουσιαστές" Τρώες (=προδότες των ΕΛΛΗΝικών)
2ο στάδιο οι 'ΙΩΝες
3ο στάδιο οι ΘΗΒΑΙΟΙ
4ο στάδιο οι διδαΣΚΑΛΟΙ
5ο στάδιο οι ΣΤΩιΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
6ο στάδιο οι ΑΘΗΝΑΙ'ΟΙ
7ο στάδιο οι ημιΕΛΛΗΝες (Δόκιμοι 'ΕΛΛΗΝες)
8ο στάδιο οι 'ΕΛΛΗΝες
9ο στάδιο ο ΣΟΦΟΣ
'Ολα τα παραπάνω είναι ΔΙΑνοητικά στάδια, μήν τα μπερδεύετε με τις έννοιες και τις λέξεις που σας έχουν μάθει οι εκπαιδευτικοί Τρώες... τόσους ΑΙΩνες.
Ο ΠΑΤΗΡ μου και ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕ ΘΕΩΝ ΤΕ, Ο ΖΕΥΣ έχει ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ {99} ονΟΜΑΤΑ και είναι πανταχού παρών. Η ΑΘΗΝ'Α, η ΘΕΑ της ΣΟΦΙΑΣ εδώ στην ΠΌΛΗ της, είναι ΕΤΟΙΜΗ. 'ΟΛΟΙ οι ΘΕΟΙ και ΌΛΑ είναι ΕΤΟΙΜΑ. 'Αρχεται η επΑΝΑΣΤΑΣΙΣ.!

ΠΗΓΗ:  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ