ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

FEMA Πολεμικό Όπλο Τροφίμων

FEMA Πολεμικό Όπλο Τροφίμων
30 Ιουνίου 2017 Γενοκτονία, Εβραίοι
Ελέγξτε το πετρέλαιο και ελέγχετε τα έθνη. ελέγχετε τα τρόφιμα και ελέγχετε τους
 ανθρώπους                            Χένρι Κίσινγκερ
Το πιο σημαντικό στοιχείο στην κύρια ζήτηση αμέσως μετά την κατάρρευση της 
κοινωνίας, θα είναι το φαγητό. Οι Εβραίοι, που ελέγχουν την προσφορά τροφίμων
 στην Αμερική δημιουργούν ένα σενάριο έλλειψης τροφίμων και έχουν σχέδια για
 την έκβασή του.

Η εβραϊκή πολιτική εκπροσώπηση μεταφέρεται σε όλες τις εβραϊκές ελεγχόμενες
 πολιτείες όπως η Ουάσινγκτον, το Όρεγκον, η Καλιφόρνια, η Νεβάδα, η Αριζόνα, 
το Κολοράντο, Μινεσότα, Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϋ, Μέριλαντ, Λουιζιάνα, Φλόριντα
 και παρόμοια (κυρίως παράκτια), των οποίων η δουλειά θα είναι, όπως και άλλες
 Εβραϊκά ελεγχόμενα κράτη, για την εισαγωγή του Πολεμικού Νόμου
Γερουσιαστές Εβραίων ΗΠΑ 2016 Οι Εβραίοι γερουσιαστές των ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν 50 από τους 100 γερουσιαστές 
των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον DC από το 2016 (οι υπόλοιποι είναι Μασόνοι).
Η χώρα χωρίζεται σε γεωπολιτικές φυλετικές γραμμές (κρυπτογράφηση όπως μπορεί
 να είναι) με τους Εβραίους να έχουν σχεδόν όλα οικονομικής αξίας στην Αμερική,
 συμπεριλαμβανομένου του Βαθύ Κράτους, το οποίο χρησιμοποιούν για να διαιωνίσουν
 την κυριαρχία και τον εβραϊκό έλεγχο σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας μας. 
Το κύριο μέρος του εβραϊκού προνομίου είναι η εβραϊκή ιδιοκτησία, που υποδηλώνεται από Εβραίους όπως το Amazon's Bazos, οι οποίοι μαζί με άλλους Εβραίους διαδικτυακούς λιανοπωλητές έχουν ένα αποτελεσματικό μονοπώλιο σε ό, τι αγοράζετε στο διαδίκτυο. Εβραϊκός Bill Gates: Κρυπτο-Εβραίος, Ψευδο-Χριστιανός Μία από τις επικεφαλής τακτικές του Deep State, ο Κίσινγκερ συχνά αρέσει να παλινδρομεί, είναι να ελέγχει τα τρόφιμα, γιατί τότε ελέγχετε τους ανθρώπους.
Το φαγητό είναι το μόνο προϊόν που δεν μπορείτε να αγοράσετε στο Διαδίκτυο με βιώσιμο
 τρόπο. Ωστόσο, στα περισσότερα «Εβραϊκά κράτη» υπάρχει αυτή η αγορά από πάνω προς τα κάτω στο έδαφος, επίσης, μέσω καταστημάτων λιανικής όπως Kroger, Safeway, Whole Foods, Walmart, Trader Joe's και άλλοι Εβραίοι έμποροι και διανομείς. Στην πραγματικότητα, είναι πρακτικά αδύνατο να αγοράσετε φαγητό από οποιονδήποτε άλλο εκτός από ένα εβραϊκό παντοπωλείο, επειδή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου παιχνιδιού τους για τον έλεγχο των μαζών χρησιμοποιώντας τρόφιμα ως όπλο - καθώς ο Kissinger συχνά αρέσει να επιδοθεί.
Αυτό το εξαιρετικά σημαντικό φαγητό αποδεικνύει επίσης ότι οι Εβραίοι έχουν τον έλεγχο των Μασώνων, οι οποίοι δεν έχουν κατοχυρωθεί σε τρόφιμα (που ελέγχει τις μάζες), και επομένως θα ελέγχονται από Εβραίους που μπορούν (και θα) ελέγχουν τις μάζες χρησιμοποιώντας τρόφιμα. Περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το προνόμιο της φυλής που προτιμά μόνο την ιδιοκτησίασυγκεκριμένων γενετικών παντοπωλείων καταδεικνύεται σε παράκτιες πολιτείες των οποίων οι πολιτικοί είναι σχεδόν αποκλειστικά Εβραίοι και οι τροφικές αλυσίδες στις περιφέρειές τους έχουν ένα αποτελεσματικό μονοπώλιο στην προμήθεια τροφίμων με παντοπωλεία που βρίσκονται υπό την εβραϊκή κυριότητα. Ωστόσο, πηγαίνει πολύ βαθύτερα από αυτό, όπου οι Εβραίοι λιανοπωλητές παντοπωλείων συνεργάζονται απευθείας με τους αντιπροσώπους του «Εβραϊκού Κράτους» (Deep State) ως συλλογική ανατρεπτική δύναμη για να ανατρέψουν την Αμερική και να φέρουν τον Πολεμικό Νόμο χρησιμοποιώντας τα τρόφιμα ως όπλο επιλογής τους. Για να φέρει τον Πολεμικό Νόμο στην Αμερική, το Βαθύ Κράτος θα χρειαστεί μια προληπτική ψευδή σημαία (πιθανό οικονομικό ανεξάρτητα από το φαινόμενο του ντόμινο) για να λειτουργήσει ως το θεμέλιο για ελλείψεις τροφίμων και τρέχει σε Εβραϊκά παντοπωλεία όπου η τοπική αστυνομία και η πολιτοφυλακή θα απαλλαγούν από Πληρεξούσιοι βαθιάς κατάστασης για τον έλεγχο του τι χρησιμοποιούν οι ελεγκτές για τον έλεγχο του πληθυσμού - δηλαδή των τροφίμων. Αρχικά, η τοπική αστυνομία θα προωθηθεί πρώτα για να ρυθμίσει τη διανομή της διανομής τροφίμων στις πεινασμένες μάζες, αναφέρεται. Το μονοπώλιο των καταστημάτων παντοπωλείων που ανήκουν σε Εβραίους είναι κατ 'εξοχήν απασχολούμενο αποκλειστικά από Εβραίους, οι οποίοι θα συνεργάζονται με αντιπροσώπους του Deep State μαζί με την αστυνομία και τις πολιτοφυλακές για να πάρουν το πρώτο κύμα πατριωτικών Αμερικανών «Κύριος πυρήνας» - πριν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο "μετά από περαιτέρω προγραμματισμένες και βαθύτερες" ελλείψεις τροφίμων. " Ο «Κύριος πυρήνας» είναι μια ομάδα σκληρών εργαζομένων Αμερικανών που αποτελείται κυρίως από Άριους (και άλλους «goy») που μαζί έχουν υψηλότερο από το κανονικό γνωστικό IQ, είναι πατριωτικοί, γενναίοι και αυτοί που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σε αυτήν τη χώρα για να το αποτρέψετε από την κατάρρευση (αν δεν γνωρίζετε για το «The Main Core» διαβάστε αυτό).
Ο κύριος πυρήνας «Με την NSA να κοιτάζει προς τα μέσα, ειδικά μαζί τους καταγράφουν κάθε τηλεφωνική
 συνομιλία και e-mail και όχι μόνο τα μετα-δεδομένα, οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι υποτίθεται ότι είναι πραγματικά η Αμερική είναι πλέον πλήρως αναγνωρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι, που αναφέρονται ως «ο κύριος πυρήνας» αντιπροσωπεύουν ό, τι απομένει από τη ραχοκοκαλιά αυτού του κάποτε μεγάλου έθνους, ο πυρήνας του οποίου αριθμεί 8 εκατομμύρια με 30 ή περίπου εκατομμύρια αρκετά κοντά στον κύριο πυρήνα για να μπορέσει κάποιος ψυχοπαθής να δικαιολογήστε τη λήψη μαζί με αυτό. Εάν η Αμερική πρόκειται να γίνει η εντελώς μετασχηματισμένη κομμουνιστική κοινωνία που οι Σιωνιστές θέλουν να είναι, ο κύριος πυρήνας πρέπει να διαλυθεί και η NSA έχει καταστήσει αυτό το μελλοντικό γεγονός δυνατό να επιτευχθεί με ελάχιστη προσπάθεια και ακρίβεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελίτ σιωνιστική φατρία θέλει κάθε πτυχή της Αμερικής που δεν μπορεί να ελέγξει με ευκολία να εξαλειφθεί, όπως έκανε και οι ελίτ Σιωνιστές Μπολσεβίκοι στον ουκρανικό λαό. Και καθώς η Αμερική πλησιάζει την ίδια πραγματικότητα, έχουμε τους ίδιους αριθμούς κατά προσέγγιση, 30 - 70 εκατομμύρια που προορίζονται για θάνατο και εγκλεισμό στην Αμερική. Με το DHS να παραγγέλνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο πυρομαχικά, αμέτρητες δεκάδες χιλιάδες φθηνά πλαστικά φέρετρα έχουν ήδη αγοραστεί και καθίσει σε ναυπηγεία, 2.700 γιγαντιαία βαριά οπλισμένα οχήματα που είναι εντελώς αδιαπέραστα από πολιτικά όπλα, οχήματα τέλεια ικανά να εκσπάσουν αμερικανικά σπίτια με υψηλά επίπεδα διαμετρήματος πυροβολισμό από την άκρη του δρόμου, είναι καιρός για τους Αμερικανούς να αντιμετωπίσουν ένα απλό γεγονός - Όλες οι ιστορίες είναι κάτι περισσότερο από φήμη. Και επειδή αυτές οι ιστορίες δεν είναι απλώς φήμες, θα έπαιρνα την NSA κατασκοπεία σε όλους πολύ σοβαρά. " - Τζιμ Στόουν Εάν δεν γνωρίζετε τον εχθρό σας, μην πηγαίνετε σε πόλεμο μαζί του - Sun Tzu Η Inside source αποκαλύπτει εβραϊκό σχέδιο που αποτελείται από μισθοφόρους τρομοκράτες, ενσωματωμένους στις τοπικές πολιτοφυλακές, ενεργοποιώντας την αστυνομία καθώς τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν τα πεινασμένα πλήθη αρχίζουν να απαιτούν τρόφιμα που δεν είναι διαθέσιμα μετά την έλλειψη τροφίμων από το Deep State κατόπιν ζήτησης μέσω Εβραίων ελεγχόμενων λιανοπωλητών παντοπωλείων. (και ελέγχονται όλοι οι Εβραίοι).
Στην πραγματικότητα, μίλησα με τον αξιωματούχο ηγέτη της πολιτοφυλακής του Sheppard στην πολιτεία της Ουάσιγκτον έξω από ένα εβραϊκό παντοπωλείο που μου είπε, με όπλο στο ισχίο, ότι θα ήταν απολύτως εκεί για να ρυθμίσουν τη διανομή τροφίμων όταν τα πράγματα γίνονται άσχημα, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνέβαινε. . Ακριβώς εγκαίρως, όταν σταματήσουν τα φορτηγά, η Αμερική θα σταματήσει
«Σημαντικές ελλείψεις θα συμβούν σε μόλις τρεις ημέρες, ειδικά για ευπαθή είδη μετά από εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών. Ο φόβος και ο πανικός των καταναλωτών θα επιδεινώσουν τις ελλείψεις. "- Prepper Fortress Σε απάντηση στο ότι οι πεινασμένες μάζες οργανώνονται χρησιμοποιώντας φαγητό (μέσω προγραμματισμένων ελλείψεων), η πηγή ισχυρίζεται κατηγορηματικά ότι οι καλά έμπειροι μισθοφόροι βαθιάς πολιτείας που διεισδύθηκαν στις πολιτοφυλακές θα ξεκινήσουν μια ψευδή επίθεση εναντίον της αστυνομίας για ένα ψευδές ηγετικό ζήτημα για να πυροδοτήσει τον Πολεμικό Νόμο στοχεύει να φέρει τον στρατό για να εκτελέσει την εξαγωγή του κύριου «Κύριου Πυρήνα» στα στρατόπεδα θανάτου της FEMA, όταν η αστυνομία και η πολιτοφυλακή είναι εκτός δρόμου. Democide Κατασκήνωσης FEMA
Τόσο η αστυνομία όσο και οι πολιτοφυλακές είναι έτοιμες να παίξουν πατάκια, καθώς οι μισθοφόροι του βαθιού κράτους και ο στρατός θα είναι εκείνοι που θα συσσωρεύουν το μεγαλύτερο μέρος των Αμερικανών του Κεντρικού Πυρήνα και θα τους μεταφέρουν σε στρατόπεδα θανάτου FEMA, με βοήθεια από έμπειρους μαχητές του ISIS που κρατούν στρατιωτικό υλικό των ΗΠΑ, μαζί με άλλους αριστερούς ριζοσπάστες όπως το ANTIFA. ANTIFA: Ανόητοι Εβραίοι Όλοι οι Εβραίοι παντοπωλεία, όπως ο Walmart, μαζί με τους περισσότερους Εβραίους υπαλλήλους τους γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό, και στην προετοιμασία έχουν ήδη παρακολουθήσει μεγάλα τμήματα του Main Core καθώς σχεδόν όλοι ταξιδεύουν μέσω της «βάσης δεδομένων» ούτως ή άλλως, για να αγοράζετε τρόφιμα σε τακτική βάση.
Επομένως, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εβραίοι λιανοπωλητές παντοπωλείων προτιμούνται από τους στρατηγικούς του Deep State να γίνουν το σημείο συγκομιδής για να διαλέξουν τον Κύριο πυρήνα αφού η αστυνομία και οι πολιτοφυλακές (στάλθηκαν για να προστατεύσουν τον καθένα) εξαφανίστηκαν μεταξύ τους μέσω των τρομακτικών μισθοφόρων. επιβάλει τον Πολεμικό Νόμο χρησιμοποιώντας τα τρόφιμα ως όπλο τους.   Σε πραγματικό ιστορικό τρόπο, η περαιτέρω αποκάλυψη αποκαλύπτει ότι ο «Κύριος πυρήνας» αποτελείται από έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό από ό, τι αρχικά δείχνει το Deep State. Όπου πολλοί «διακομιστές μεσολάβησης βαθιάς κατάστασης» θα διασταυρωθούν και θα εκτελεστούν αφού διευκολύνουν την αρχική εξαγωγή Κύριου Πυρήνα σε στρατόπεδα θανάτου FEMA. Ενσωματωμένος ευγενικός κώδικας Microsoft Word ‘Spell Check’ Ωστόσο, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονταν το 1998, πολύ πριν ο Τραμπ αφαιρέσει τις εκλογές από το Deep State με επικεφαλής τη Χίλαρι.  Παρ 'όλα αυτά, οι Εβραίοι εξακολουθούν να ελέγχουν μεγάλα ποσά (αν όχι ολόκληρο) το Deep State και πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν το προμελετημένο (Μπολσεβίκικο) σχέδιο παιχνιδιού για την έλλειψη τροφής για να εφαρμόσουν την είσοδο στον Πολεμικό Νόμο ενώ κατηγορούν τον Trump για τον σκοπό του. Όπου αργότερα, θα προσπαθήσουν να διαθέσουν τους Κεντρικούς Αμερικανούς σε στρατόπεδα θανάτου FEMA διάσπαρτα σε όλη τη χώρα.
Όλα εξαρτώνται από τον Τραμπ να αποκτήσει τον έλεγχο του αμερικανικού στρατού εγκαίρως για το αν το Βαθύ Κράτος (Εβραϊκό Κράτος) είναι πρόθυμο να προχωρήσει με το σχέδιο παιχνιδιού σοβιετικού στιλ που χρησιμοποιεί τα τρόφιμα ως όπλο για να σκοτώσει τους Αμερικανούς σύμφωνα με τον Πολεμικό Νόμο στα στρατόπεδα FEMA. Οι Εβραίοι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το Σοβιετικό Σχέδιο του 1917 για να καταστρέψουν την Αμερική
ΠΗΓΗ: https://corruptico.com/2017/06/30/fema-martial-law-food-weapon/


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ