ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑ?  Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ? ΞΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .. ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ? 

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??
ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ? Η ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ  ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ   ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

308 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Ειδικότερα, το κόμμα των… Αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να προσθέσει σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ οφειλές προς τις τράπεζες, μέσα σε έναν χρόνο. Συγκεκριμένα, αυξήθηκαν κατά περίπου 29,7 εκατομμύρια ευρώ στον ισολογισμό του 2019 εν συγκρίσει με τον αντίστοιχο του 2018, αγγίζοντας συνολικά τα… 308,66 εκατομμύρια ευρώ!
Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα: Είτε σταμάτησαν να πληρώνουν τις δανειακές τους οφειλές είτε πήραν νέο δάνειο. Εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση την οποία αγνοούμε και θα έπρεπε να δώσει η ΝΔ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑ?  Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ?

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ  ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ?

Τα στοιχεία των ισολογισμών των προηγούμενων ετών είναι επίσης αποκαλυπτικά, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές, καθώς δείχνουν πως οι οφειλές έχουν πάρει την… ανηφόρα. Για τα καλά. Από περίπου 198 εκατομμύρια το 2015, άγγιξαν τα 225 εκατ. ευρώ το 2016, έφτασαν τα 250 εκατ. το 2017, 278,9 το 2018.
Κάπως έτσι, φτάνουμε στο 2019 όπου καταγράφεται το δυσθεώρητο χρέος των 308, και πλέον, εκατομμυρίων ευρώ. Άραγε, θα αποπληρωθεί ποτέ το συνεχώς διογκούμενο χρέος;
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ,ΔΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΜΜΕ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!!ΠΗΓΗ  https://www.e-synews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ